Hyppää pääsisältöön

 

Namika Areena tuo alueelle paljon uusia vapaa-ajan vieton mahdollisuuksia ja ulkotiloja kehitetään käyttäjien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Namika Areena tuo ensiluokkaiset harjoitusolosuhteet etenkin juniorikoripallon tarpeisiin, ollen samalla muuntautumiskykyiset ja monikäyttöiset. Tilaratkaisut ovat turvalliset ja liikkumaan motivoivat, tilaratkaisuilla halutaan vahvistaa areenan käyttäjien yhteisöllisyyden kokemusta.

 

Liike on lääke -kenttä

Kentän koko on 1240 m². Tällä kentällä on yhteensä kymmenen koria ja sen saa jaettua kahteen osaan väliverhon avulla. Liike on lääke -kenttä soveltuu parhaiten koripallolle.

Tilavuokrat (sis. alv)
Areena A 80€/h
Areena B 80€/h

Monitoimikenttä

Monitoimikentän koko on 400 m². Kentällä on yhteensä kuusi koria ja sen saa jaettua kahteen osaan väliverhon avulla. Tällä kentällä voi pelata ja harrastaa useampaa lajia koripallosta salibandyyn. 

Tilavuokra (sis. alv)
60€/h

Oheisharjoittelutila

Tilan koko on 65 m². Punttisalilta löytyy kaikki tarpeellinen monipuoliseen ja tavoitteelliseen voimaharjoitteluun. Tilassa on mm. nyrkkeilysäkki, kuntopyörät, vapaat painot sekä kuntopalloseinä.

Tilavuokra (sis. alv)
50€/h

Taitosali

Taitosalin koko on 50 m². Salissa on peilit sekä balettitanko. Tila soveltuu pienelle ryhmälle.

Tilavuokra (sis. alv)
30€/h

Kokoustilat

Kokoustiloja löytyy kaksi. Huoneet saa yhdistettyä yhdeksi suuremmaksi kokoustilaksi. Neuvotteluhuoneesta löytyy neuvottelupöytä, tuolit ja näyttö sekä ikkunat areenakentälle.

Tilavuokra (sis. alv)
50€/h

Ravintola

Kahvila tarjoilee välipaloja urheilijoille ja kahvilaherkkuja kahvittelijoille.

Myös catering-palvelut kuuluvat Delicatessen toimintaan. Oli kyseessä sitten urheilutapahtuma, joukkueen saunailta tai muu juhlatilaisuus, Delicatessen catering-palveluista löytyy tilanteeseen sopiva tarjoilu.

Kahvila Delicatessen Namika Areenan löytää pääovien oikealta puolelta.