Hyppää pääsisältöön

Lähde mukaan yhteistyökumppaniksi!

Namika Areena mahdollistaa huikeat resurssit lasten ja nuorten liikuttamiseen ja ryhmäytymiseen. 
Vastuullisuustyö liikkumattomuuden ja syrjäytymisen ehkäisyssä on tällä hetkellä merkityksellisempää ja tärkeämpää kuin koskaan.

Lähde mukaan merkittäväksi vastuullisuustekijäksi kanssamme!

Ota yhteyttä:
Valtteri Palojärvi
050 338 6116
valtteri.palojarvi@hnmky.fi

 

Tuotteet

Namika Areenalla tehdään Stadin vastuullisinta mainontaa. Lähde mukaan tukemaan vastuullisuustyötä, jolla on merkitystä. Namika Areena tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja yrityksesi mainonnalle. Uniikit seinäkangasmainokset, digipinnat sekä tilojen nimikoinnit mahdollistavat toimivan markkinoinnin, yhdistettynä vastuullisuustyöhön. Kokonaisuudet ovat räätälöitävissä tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

Kangasmainokset (24 kk sopimus)
Koko n. 4 metriä x 4 metriä
Uniikit kangasmainokset ovat noin 5 metrin korkeudessa lattiassa ja näkyvät erinomaisesti koko kentälle ja tietenkin katsomoon. 

Areenakenttä
Pääty 3500€ alv. 0%
Sivu 5000€ alv. 0%

Monitoimikenttä
2000€ alv. 0%

Hintoihin lisätään valmistuskulu 700€ alv. 0%

Digimainokset (12 kk sopimus)
Monipuoliset ja helposti oman näköiseksi muokkautuvat digipinnat Namika Areenan sisääntulo aulassa. 12 sivua, 10 sekunnin näyttöaika.

2500€ alv. 0%

Pukuhuoneen brändäys (24kk sopimus)
Pukuhuonetiloissa mahdollisuus kohdennettuun mainontaan. Teippaukset seinäpinnoissa sekä oven ulkopuolella, joka näkyy käytävälle. Hengailutila ennen ja jälkeen urheilusuorituksen parhaimmillaan!

2500€ alv. 0%

Hintoihin lisätään valmistuskulu 1000€ alv. 0%

 

Rakennamme ja räätälöimme näkyvyydet ja kokonaisuudet joustavasti kanssanne, toiveidenne mukaan. Tehdään yhdessä Stadin vastuullisinta mainontaa!